Nieuws19 september 2024

Mandy Stevens-Braun nieuwe CCO van Hallo

Persbericht
Image

Hallo kondigt met plezier de komst aan van een Chief Commercial Officer (CCO) in het leadership team. Deze belangrijke toevoeging ligt in lijn met onze groeiambities en versterkt de missie van Hallo om IT toegankelijker te maken voor zowel het MKB als grote ondernemingen. 

Hallo Mandy!

Onze nieuwe Chief Commercial Officer is Mandy Stevens-Braun. Per 16 september is zij verantwoordelijk geworden voor alle marketing-, commerciële en operationele activiteiten. Haar uitgebreide ervaring en diepgaande kennis, opgedaan in diverse management- en directie rollen in verschillende sectoren, zal ons in staat stellen om de markt en onze klanten nog beter te bedienen. Daarnaast verwachten we met haar komst naar Hallo ook nieuwe kansen te creëren voor groei en innovatie.

Meer over Mandy Stevens-Braun: https://www.linkedin.com/in/mandybraun/

Mandy Stevens-Braun, CCO van Hallo: “Ik kijk er enorm naar uit om alle Hallo’ers te ontmoeten en de strategie van Hallo te versterken. Samen kunnen we Hallo nog beter op de kaart zetten om onze gezamenlijke ambities waar te maken.”

Barry Wissink, CEO van Hallo: “We zijn blij dat we iemand van het kaliber van Mandy mogen verwelkomen. Met de komst van Mandy krijgen we iemand met heel veel ervaring in management boards die zich dedicated met de naamsbekendheid, organische groei en de customer experience van Hallo zal bezighouden. In Mandy zien we iemand die naadloos past binnen het Hallo DNA, een echte digital energizer dus.”

Over Hallo

Hallo is de vertrouwde IT-servicepartner voor het MKB, met een one-stop-shop aanbod voor bedrijfskritische beheerde IT-services. Onze missie is om IT-services zo toegankelijk mogelijk te maken voor onze klanten en hun eindgebruikers, zodat zij optimaal kunnen presteren. In het vaak gefragmenteerde landschap van IT-serviceproviders streven wij ernaar om het logische merk te zijn voor al je dagelijkse IT-servicebehoeften. Bij Hallo bieden we een digitaal klanttraject met handige selfservice-tools, zodat de vaak complexe aankoopervaring van IT-services voor MKB-ondernemingen wordt vereenvoudigd. Ons enthousiaste team van 400 IT-serviceprofessionals, die we liefkozend ‘digitale energizers’ noemen, staat altijd klaar om je te helpen. Met vestigingen in Nederland, Spanje en het Caribisch gebied zijn we altijd in de buurt om je te ondersteunen. Wij zijn er trots op dat we een betrouwbare partner zijn die altijd klaarstaat om jouw IT-behoeften te vervullen.

Ga voor meer informatie naar www.hallo.eu

Deel dit bericht via