Nieuws9 september 2024

Hallo versterkt positie in regio Rotterdam met overname Smart2NetworX

Persbericht
Overname
Image

Amsterdam / Wateringen, 9 september 2024

Hallo versterkt positie in regio Rotterdam met overname Smart2NetworX

Zakelijk ICT-aanbieder Hallo heeft haar dienstverlening en aanwezigheid verstevigd in de regio Rotterdam met cloud en cybersecurity voor het MKB door het aansluiten van managed service provider Smart2NetworX. Door deze overname intensiveren Hallo en Smart2NetworX haar bestaande samenwerking voor klanten in het Caribisch gebied en voor MKB-klanten in Nederland, met name voor de advocatuur.

Smart2NetworX onderscheidt zich als Microsoft-partner door bedrijfskritische IT-diensten aan te bieden op gebied van werkplek- en netwerkbeheer voor onder andere de advocatuur. Deze sector kenmerkt zich door vanzelfsprekend hoge vereisten op gebied van beschikbaarheid en beveiligingsfuncties voor bescherming van gegevens. Smart2NetworX voorziet haar klanten van een digitaal veilige werkplek waarmee veilig gewerkt kan worden in de cloud.

Maarten Koopman, mede-eigenaar van Smart2NetworX: “Na jaren prettig samengewerkt te hebben voor klanten in meerdere landen zijn we trots dat we aansluiting hebben kunnen vinden bij Hallo. Het is een logische volgende stap in de professionaliseringslag van onze onderneming. Hiermee stomen we ons klaar voor de aankomende groeifase. We zijn verheugd dat we onze klanten naast een landelijke dekking, nu ook toegang kunnen bieden tot een nog breder portfolio aan diensten. Daarnaast brengt de samenwerking nieuwe doorgroeimogelijkheden voor onze medewerkers. Samen met het team van Hallo kunnen we nog beter anticiperen op de snelle ontwikkelingen in de ICT om onze klanten nog beter te voorzien van een veilige en moderne werkplek die overal beschikbaar is en altijd werkt!“

Sander de Roode, mede-eigenaar van Smart2NetworX vervolgt: “We kijken er naar uit om samen met Hallo onze klanten nog beter te kunnen ontzorgen met een digitale en veilige werkplek, nu ook inclusief moderne communicatiediensten.” 

Barry Wissink, CEO van Hallo vult aan: “Vanuit onze bestaande prettige samenwerking waren we op de hoogte van de sterke cloud & security vaardigheden die Maarten, Sander en het Smart2NetworX-team in huis hebben. Deze vaardigheden zijn zeer gewild in de zakelijke dienstverlening, zoals onder meer in de advocatuur. We zien Smart2NetworX daarom als een welkome toevoeging waarmee we onze vaardigheden voor het MKB in met name in de regio Rotterdam verder verstevigen.

We heten onze nieuwe collega’s en de klanten van Smart2NetworX een warm welkom bij Hallo. We zien er naar uit om met het team samen te werken – tezamen met onze digital energizers in de bestaande Barendrecht-hub – aan de missie om ICT zo optimaal en veilig mogelijk voor onze klanten te laten werken, met een sympathieke, toegankelijke en deskundige service.”

Over Hallo
Hallo is de vertrouwde IT-servicepartner voor het MKB met een one-stop-shop aanbod voor bedrijfskritische beheerde IT-services. De missie van Hallo is om IT-services op de best mogelijke manier toegankelijk te maken voor klanten en hun eindgebruikers, voor een maximale impact op de productiviteit. In het gefragmenteerde landschap van IT-serviceproviders streeft het bedrijf ernaar om het logische merk te worden voor alle dagelijkse IT-servicebehoeften. Hallo biedt een digitaal klanttraject inclusief selfservice-tooling, om de complexe aankoopervaring van IT-services die MKB-ondernemingen doorgaans ervaren te vereenvoudigen. Een enthousiast team van 400 IT-serviceprofessionals (liefkozend ‘digitale energizers’ genoemd) staat altijd klaar om te helpen. Hallo heeft momenteel vestigingen in Nederland, Spanje en het Caribisch gebied. Ga voor meer informatie naar www.hallo.eu

Deel dit bericht via